Το Business Hive σας προστατεύει από τον Covid-19

Πως το Business Hive αντιμετωπίζει την πανδημία του κορονοΐού 

Καθώς η πανδημία του κορονοΐού συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητά μας με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, εμείς στο Business Hive εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στο να διατηρούμε το περιβάλλον εργασίας ασφαλές και ταυτόχρονα δημιουργικό. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια, η υγιεινή και η ευεξία  των μελών μας.

Εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας

Ακολουθούμε τόσο τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Ελληνική Κυβέρνηση όσο και αυτές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) διατηρώντας την φυσική απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας και εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής.


Τα μέτρα πρόληψης περιλαμβάνουν


Καθημερινή καθαριότητα

Έχουμε υιοθετήσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο καθημερινής καθαριότητας το οποίο μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει συχνή απολύμανση των επιφανειών που αγγίζουμε κατά την εργασία όπως γραφεία, τραπέζια, τηλέφωνα, πληκτρολόγια, ποντίκια κλπ.

Φυσική Απόσταση

Έχουμε αναδιατάξει τους κοινόχρηστους χώρους εργασίας ώστε  να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας μεταξύ των μελών μας.


Εντατική Απολύμανση

Έχουμε αυξήσει το πλήθος των απολυμαντικών δοχείων χεριών σε όλο το χώρο εργασίας


Τοποθέτηση σήμανσης

Έχοντας τοποθετήσει σε στρατηγικά σημεία ειδική σήμανση υπθενθυμίζουμε στα μέλη μας τους κανόνες υγιεινής. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα εφαρμόζονται πιστά.


Πρωτόκολλα προστασίας κατά τις συναντήσεις

Έχουμε υλοποιήσει νέα πρωτόκολλα υγιεινής στις Αιθουσες Συσκέψεων και στα Δωμάτια Παρουσίαςσης ώστε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας μεταξύ των μελών μας. Μεταξύ των άλλων έχουμε αραιώσει τις θέσεις εργασίας, προτρέπουμε τα μέλη μας να κινούνται προς μια κατεύθυνση ανάλογα με την δραστηριότητά τους ώστε να μην έρχονται σε άμεση επαφή μεταξύ τους ενώ η τροφοδοσία από τους προμηθετές μας γίνεται ανέπαφα όποτε αυτό απαιτείται.

Go Top